Maak kennis met ons team...

Het team

Wij werken in een team. Samen zorgen we ervoor dat je zorgvraag zo goed mogelijk wordt behandeld. Je gebit wordt gecorrigeerd om er goed mee te kunnen functioneren en stralend te kunnen lachen!

Katrina Finnema, orthodontist en praktijkhouder

BIG 19062799802

Katrina heeft op het Chr. Gymnasium Beyers Naudé gezeten in Leeuwarden.  De studie tandheelkunde volgde ze aan de Rijksuniversiteit in Groningen (1999-2004). Haar tandartsexamen heeft zij cum laude behaald. Daarna heeft zij enige jaren als tandarts gewerkt om eerst dit mooie vak in de brede zin uit te oefenen. De orthodontie bleef trekken. De full-time specialisatie tot orthodontist heeft zij gevolgd in Groningen aan het UMCG (2007-2012). Na enige jaren als waarnemend orthodontist te hebben gewerkt is ze nu haar eigen praktijk gestart om zo de orthodontische zorg op een persoonlijke manier en op hoog niveau te kunnen aanbieden. Een zorgvuldige behandeling in een prettige en ontspannen sfeer is het doel. Naast haar eigen praktijk werkt ze ook in ziekenhuis ‘De Tjongerschans’ in Heerenveen in het slaap-apneu-team.

De orthodontie assistentes...

De assistentes tref je tijdens je behandeling. Zij voeren onder supervisie van de orthodontist onderdelen van de behandeling uit zoals het uitgebreid aanvullend onderzoek en het plaatsen van beugels. Daarnaast assisteren zij de orthodontist bij de beugelcontroles.